Maandblad
Reveil

Maak kennis met Reveil!

Welkom bij Reveil! Wij zijn ’t eigenzinnigste geloofsmagazine van Nederland. We zijn wakker en waaks, kritisch en betrokken. Neem nu een proefabonnement of lees door en maak verder kennis met ons.

Elly Zuiderveld:
Al jaren zijn we geabonneerd op dit geweldige en onafhankelijke maandblad: Reveil. Mooie artikelen, herkenbare columns en nooit saai. Reveil is als een vis die tegen de stroom in durft te zwemmen. Wees welkom!

Bram Rebergen:
Reveil is voor mij het enige christelijke magazine dat scherpzinnigheid weet te combineren met humor, reflectie en relativeringsvermogen. Dat maakt dat Reveil uniek is en uitdagend voor elke christen in Nederland.

Lezer:
Reveil kan ik niet missen. Ieder nummer weer een wake up call!

Blader door Reveil

Benieuwd hoe dat er uitziet? Klik op de knop hieronder en blader eens door het blad. Spreekt het je aan? Vul dan het formulier in en je ontvangt Reveil het eerste halfjaar voor maar € 8,95 ipv € 17,95. Je kunt op ieder moment opzeggen, zonder enige verplichting.

Neem nu een proefabonnement!

Je kunt kiezen uit betaling via iDeal of door middel van overboeking. Kies je voor iDeal, dan kan je aanmelding direct door ons verwerkt worden en gaat je abonnement dus zo snel mogelijk van start.

Ontwerp en realisatie: Topic Creatieve Communicatie